top of page
  • kmdbgpk

ІІІ Міжнародний фестиваль пісенних пам’яток «Борцям за незалежність»

“Важливо вірити, що талант нам дається не просто так – і що за будь-яку ціну його потрібно для чогось використовувати.” З цією думкою видатної наукової діячки Марії Скодовської-Кюрі погоджуються також викладачі кафедри мистецьких дисциплін та прагнуть розвивати свою творчість як в стінах коледжу, так і на міжнародних теренах.

Однією з подій для розвитку творчої особистості став «ІІІ Міжнародний фестиваль пісенних пам’яток «Борцям за незалежність», котрий відбувся 16 листопада цього року у Військовому технологічному університеті міста Варшава Республіки Польща. У цьому фестивалі безпосередньо брали участь колективи з України, Білорусії та Литви. Україну представляли вокальний ансамбль «Срібні голоси» з міста Вінниця та хор «CANTICA ANIMA» з міста Бар, котрий функціонує на базі Польського дому.

До складу хору також входять викладачі кафедри мистецьких дисциплін Барського гуманітарно-педагогічного коледжу ім. М. Грушевського, а саме: П.М. Залевський, С.І. Сорочинська, А.Л. Важеніна, О.С. Трачук та С.В. Трачук. 17 листопада в рамках фестивалю колективи «Срібні голоси» та «CANTICA ANIMA» продовжили виступи у місцевості «Zielonka». Учитель повинен свідомо йти в ногу з сучасністю, пройматися і надихатися силами, що пробудилися в ній.


50 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page