top of page
  • kmdbgpk

МАЙСТЕР-КЛАС ОЛЕНИ ЛЕОНІДІВНИ ЗАВЕРУХИ

1 листопада викладачі та студенти коледжу мали змогу відвідати майстер-клас Олени Леонідівни Заверухи – кандидата мистецтвознавства, доцента, завідувача кафедри академічного та естрадного вокалу факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка. Тема майстер-класу – «Теоретико-методичні засади розвитку виконавської майстерності у співаків естрадного вокального ансамблю».

Шановна гостя ознайомила присутніх з особливостями виконавських прийомів у співацькому процесі, на прикладі українських народних пісень провела порівняльний аналіз академічної, народної, естрадної техніки співу і продемонструвала ці відмінності за допомогою студентського хорового колективу кафедри академічного та естрадного вокалу. У процесі роботи над хоровими партіями, студентки демонстрували свої вокальні дані, проводили виконавський аналіз хорових партитур, обґрунтовували власне бачення репрезентових творів. Олена Леонідівна поділилася авторськими методами роботи та особливостями підбору репертуару залежно від голосових даних кожного студента.

Кульмінацією заходу став відеокліп, присвячений місту Маріуполю.

До активного діалогу з О.Л. Заверухою долучилися студенти і науково-педагогічні працівники коледжу.

Висловлюємо щиру вдячність шановній гості за цікаве спілкування і сподіваємося на подальшу творчу співпрацю та спільну реалізацію нових проєктів.


Ганна ГУД,

завідувач кафедри мистецьких дисциплін








5 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Здобутки наших митців на фестивалі мистецтв «Сурми звитяги»

На Вінниччині відбувся ювілейний ХХ обласний національно-патріотичний фестиваль мистецтв «Сурми звитяги» за участю дітей, учнівської і студентської молоді регіону. Захід мав на меті популяризувати сер

bottom of page