top of page

Майстер-клас "Вузликовий батік" від Романюк Альони Миколаївни

В рамках тижня кафедри мистецьких дисциплін Комунального закладу вищої освіти "Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського" викладачі спеціальності 014 Середня освіта. Образотворче мистецтво підготували цикл майстер-класів. Протягом тижня ви кожного дня зможете насолодитись чудовими майстер-класами та разом з нашими майстрами долучитись до світу прекрасного. Отож, до вашої уваги перший майстер-клас "Вузликовий батік" від Романюк Альони Миколаївни.

Слово «батік», згідно з однією з версій, складається з двох слів ( «ба» означає «тканина», а «тік» - точка) і походить з мови острова Ява.

Розпис тканини в техніці батік застосовується в різних сферах: для декорування одягу, предметів інтер'єру, аксесуарів. У цьому виді рукоділля дуже багато можливостей і немає обмежень ні за віком, ні за рівнем знань.



18 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Здобутки наших митців на фестивалі мистецтв «Сурми звитяги»

На Вінниччині відбувся ювілейний ХХ обласний національно-патріотичний фестиваль мистецтв «Сурми звитяги» за участю дітей, учнівської і студентської молоді регіону. Захід мав на меті популяризувати сер

bottom of page