top of page
  • kmdbgpk

8 ТРАВНЯ ВІДЗНАЧАЄМО ДЕНЬ МАТЕРІ

День матері – міжнародне свято на честь мами, материнства, материнських зв’язків та впливу матерів у суспільстві.


В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сімейного вогнища, яка має величезну роль у вихованні дітей та їхньому майбутньому. Саме мама прищеплює дитині любов до рідної землі. Тож ця прекрасна дата, яку відзначаємо щорічно в другу неділю травня, встановлена в календарі для того, аби привітати найріднішу людину, сказати їй теплі слова і зробити приємний подарунок.


Із нагоди Міжнародного дня матері студенти КЗВО «Барський гуманітарно-педагогічний коледж імені Михайла Грушевського» підготували вітальну відеолистівку. Активну участь у заході взяли: Владислава Новаковська, Аліна Рибак, Анна Важеніна, Марія Коваль (11-М група); Богдан Заболотний, Владислав Колодій (1-БМ група); Анастасія Цимбал (2-БМ група). Пісню «Мамина молитва» (слова та музика Софії Фединої) виконала Дарина Кузнєцова – куратор 11-М групи. Режисер відеомонтажу – Надія Блідченко.


Дорогі матусі! Дякуємо вам за найкращий подарунок – життя; за те тепло, ніжність, ласку і турботу, які ви так щиро нам віддаєте. Вітаємо вас із Днем матері і бажаємо душевних сил, життєвої мудрості, ангельського терпіння, жіночого щастя, взаємної любові і домашнього затишку. Завжди і скрізь відчувайте себе потрібними і коханими!



Дарина КУЗНЄЦОВА, куратор 11-М групи






1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Здобутки наших митців на фестивалі мистецтв «Сурми звитяги»

На Вінниччині відбувся ювілейний ХХ обласний національно-патріотичний фестиваль мистецтв «Сурми звитяги» за участю дітей, учнівської і студентської молоді регіону. Захід мав на меті популяризувати сер

bottom of page