top of page
  • kmdbgpk

Головне – вірити. І здобутки будуть!

Обновлено: 24 янв. 2023 г.

«Від творчості викладача – до творчості студента» – ця теза, що визначає основний напрям роботи нашого коледжу, має глибокий, реально підкріплений фактами зміст. Адже тільки з 34-х викладачів спеціальності 014 «Середня освіта. Музичне мистецтво» 16 – колишні наші студенти. Сьогодні це яскраві особистості, талановиті, самодостатні, з неповторним мистецьким почерком. Пишаюся тим, що серед них є мої випускники – В’ячеслав Крупський та Андрій Мілінчук. З Андрієм тісно співпрацюю з першого року його навчання в Барському гуманітарно-педагогічному коледжі імені Михайла Грушевського. Тепер це мій колега і творчий партнер у дуеті баяністів.

26 травня 2022 року ми з Андрієм Олександровичем подали заявку на участь у VІ Міжнародному багатожанровому фестивалі мистецтв «Біла акація», який проходив дистанційно в місті Одесі 28 травня. Фестиваль організований за сприяння компанії «КЕЛСІ ГРУП» та спрямований на підтримку миру і територіальної цілісності України. Було дуже приємно, коли, переглядаючи результати фестивалю, несподівано для себе ми прочитали, що наш дует здобув гран-прі в жанрі «Інструментальне виконавство» за виконання твору Астора Пьяццолли «Libertango».

Іще одну заявку ми подали на XL Міжнародний багатожанровий двотуровий дистанційний фестиваль-конкурс мистецтв «Скарби нації», шо відбувся 28 травня 2022 року в місті Києві. Організатор фестивалю – Центр інновацій і творчості «Гармонія», головною метою діяльності якого є підвищення рівня професійної компетентності фахівців освітньої ланки та мистецько-творчого аспекту процесу становлення особистості. На жаль, у столиці гран-прі ми не виграли, але без перемоги не залишилися: І місце в жанрі «Інструментальне виконавство» за твір Л. Гранозіо «Іспанська гітара» журі віддало саме нашому дуетові. А якщо акцентувати увагу на тому, що фестиваль «Скарби нації» двотуровий, то є надія на нові досягнення. Так що, друзі-коледжани, тримайте за нас кулачки!


Наталя Матвієнко,

викладач кафери мистецьких дисциплін


1 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Здобутки наших митців на фестивалі мистецтв «Сурми звитяги»

На Вінниччині відбувся ювілейний ХХ обласний національно-патріотичний фестиваль мистецтв «Сурми звитяги» за участю дітей, учнівської і студентської молоді регіону. Захід мав на меті популяризувати сер

bottom of page